Valkkaa näistä arkena, lauantaina ja sunnuntaina klo 15 alkaen


Järvestä, 19,50€

Ei ihan itse ongella saatua nieriää, hiillostettuna "blackened". Ja mikäpä sopisi nieriälle Greenerissä paremmin kun vihreä risotto, itsetehty palsternakkavoi ja naattiporkkana!

GGB*, kala, 17,50€:

Oletko koskaan kokeillut sitruuna-mantelileivitettyä tuoretta lohta? Nyt se on mahdollista! Seuraksi keittiön tyypit ovat vatkanneet vadelmamajoneesia ja kurkkuakin on pikkelöity. Tämä makupaletti on kätketty Haapasen briossisämpylän sisälle; cheddaria, itsetehtyä luumuketsuppia ja tomaattiakin löytyy eikä oliiviöljy-balsamicossa pyöräytettyä salaattiakaan ole unohdettu.

Plus lohkopotut.

Puutarhasta, 18,50€:

Keittiön tehotrion omin käsin tekemä nokkos-härkäpapupihvi tarjoillaan tuorehernepyren kera. Puutarhuri kiikutti keittiöön juureksia ja Teemu keksikin lisätä juureksien seuraksi paahdettua minttu-tilliöljyä.

GGB*, kasvis 17,50€:

Tuosta kaikkien tuntemasta pisteliäästä rikkaruohosta eli nokkosesta on pyöräytetty pihvi, jonka proteiinipitoisuutta on nostatettu härkäpavulla. Täytettä burgeriin tuo tujaus tuorehernepyretä ja mukavaa makua paahdettu minttu-tilliöljy. Tämä makupaletti on kätketty Haapasen briossisämpylän sisälle; vegecheddaria, itsetehtyä luumuketsuppia, marinoituja kasviksia ja tomaattiakin löytyy eikä oliiviöljy-balsamicossa pyöräytettyä salaattiakaan ole unohdettu.

Plus lohkopotut.

Herkut, siihen toiseen vatsaan!

Vaihtuva valikoima herkullisia jälkiruokahoukutuksia valittavanasi suoraan vitriinistä.

Laitumelta, 20,50€:

Murean ulkofilepihvin kanssa suussasulavassa sovussa lautasella rosmariiniperunoita, voissa paistettua fenkolia ja kutkuttavaa vadelma-punaviinikastiketta, avot! 

GGB*, liha 17,50€:

Takuuvarma lihaburgerin ystävän valinta! Vai eikö muka kuulosta hyvältä: 100% naudalihapihvi, jonka kamuna on kokiksessa marinoitua punasipulia, chilisuolakurkkua ja luumuketsuppia. Tämä makupaletti on kätketty Haapasen briossisämpylän sisälle, cheddaria ja tomaattiakin löytyy eikä oliiviöljy-balsamicossa pyöräytettyä salaattiakaan ole unohdettu.  

Plus lohkopotut.


Jotta lapset nousisivat arvoiseensa asemaan

Kaikki listaltamme löytyvät annokset saa pienoismalleina eli lasten kokoisina annoksina.

Hinnatkin ovat puolitettu eli ihan oikeita annoksia, mutta leikkihinnoilla!


*GGB = Greenerin Gurmee Burgeri