• Aavalava

    Rosoista käpykatetta ja suoraviivaista puulattiaa


Osaston suunnittelu on parhaillaan käynnissä, rakentamista päästään seuraamaan tulevaisuudessa. Jo tänä kesänä osastolla oli nähtävissä Olavi Räsänen Oy:n lavakauluksia käytössä. Monipuolisia Olavi Räsäsen laatikoita käytetään myös Greenerin tarjoilupöytinä!


Mukana olevat yritykset

Sora ja Betoni V. Suutarinen Ky, Väinö Suutarisen vuonna 1951 perustama mäntyharjulainen perheyritys on kasvanut pienestä puutavaran kuljetusyrityksestä vahvaksi monialayritykseksi, joka toimii maa- ja talorakentamisen sekä betoniteollisuuden aloilla. Sora ja Betoni V. Suutarinen tarjoaa kattavat rakennuspalvelut niin pientalorakentajille, rakennusyrityksille kuin julkiselle sektorille. Yrityksessä panostetaan luotettavaan, asiakaslähtöiseen palveluun, korkeaan laatuun ja aktiiviseen tuotekehitykseen. Vuonna 2009 Suutarinen toi markkinoille Kivitasku-passiivitalon. Ensimmäinen yrityksen nollaenergiatalo oli esillä Mäntyharjun loma-asuntomessuilla 2011

Mikkeliläinen Olavi Räsänen Oy on osa laajempaa OR group-yhtiöryhmää. Vuonna 1946 makeislaatikoiden valmistajana aloittaneesta yrityksestä on vuosikymmenten myötä tullut monialainen yhtiö. OR groupin tuotevalikoimaan kuuluvat kuormalavat, lavakaulukset sekä puiset ja vaneriset pakkaukset, sahatavara, kaiuttimet, lautaparketit sekä muut puiset sisustuspuutuotteet. Olavi Räsänen-konsernin palveluksessa on noin n. 300 henkilöä, ja noin 50 % sen liikevaihdosta tulee viennistä.