• 16. Aistien puutarha

    Täällä pääset käyttämään kaikkia aistejasi


MA-Arkkitehdit on laatinut suunnitelman "Aistien puutarha", joka nimensä mukaisesti tarjoaa jotakin kaikille aisteille. Näköhermoja hemmotellaan upealla kukkaloistolla varhaisesta keväästä talven pakkasiin. Monet Terolan Taimitarhan valikoimista valikoiduista perennoista houkuttelevat kävijän myös kokeilemaan, esimerkiksi pehmoinen ohotanmaruna ihan kerjää silityksiä. Hetkeksi on mukava jäädä seuraamaan hyönteisten pörinää ja kasvustojen kahinaa, ja haistaa tai vaikka pieni palanen yrttipenkkien satoa.


Mukana olevat yritykset

Terolan Taimitarha on vuonna 1977 perustettu taimisto, joka on erikoistunut perennoihin, heiniin ja ruohovartisiin luonnonkasveihin sekä vesikasveihin. Tuotannossa on kaikkiaan yli 700 lajiketta. Näyte- ja emotaimi-istutuksissamme taimisto kokeilee jatkuvasti uusia lajeja ja lajikkeita ja etsii Suomen oloihin sopivia uutuuksia.

MA-Arkkitehdit on vuonna 1989 perustettu maisemasuunnitteluun ja kaavoitukseen erikoistunut helsinkiläinen arkkitehtitoimisto. Yritys tekee puisto-, piha- ja puutarhasuunnitelmia, kulttuuriympäristön hoitosuunnitelmia, kaavoitukseen liittyviä maisemasuunnitelmia ja – selvityksiä sekä kaavoja yleiskaavoista detaljikaavoihin.