• 21. Huilihetki

    Vihreä kylpylä keskellä puistoa


Veden rauhoittavaa ääntä, nurmikon pehmeyttä ja kiven kovuutta. Laatoitettu seinämä suihkuineen tarjoaa viilennystä ja katoksen alla on erilaisissa tapahtumissa toteutettu ihania hemmotteluhoitoja.


Mukana olevat yritykset

Suomen Talotekniikka Oy on kokeneiden talotekniikka-alan ammattilaisten perustama yritys, joka tekee liike- ja asuinrakentamista Mikkelissä, Lappeenrannassa ja pääkaupunkiseudulla. Henkilökunnalla on myös pitkäaikaista kokemusta mittavien liike- ja teollisuusrakennusten toteutuksesta. Organisaatiosta löytyy useita kokeneita ammattilaisia LVI-, sähkö- ja energiatekniikan toimialoilta.

Rainset Oy:n, viherrakentamiseen ja kivitöihin erikoistuneen kotipaikka on Lahdessa. Yrityksen valttikortti on viherrakentamisen monipuolinen osaaminen, jota ovat toteuttamassa alan ammattilaiset. Kivimiesten, puusepän ja puutarhureiden ammattitaidolla suunnittelijoiden suunnitelmat heräävät eloon. Yrityksen tavoitteena on huolellisesti rakennettu, toimiva ympäristö ja tyytyväinen asiakas. Rainset Oy:n asiakkaina on pääasiassa yksityisiä henkilöitä, ja kohteista suuri osa on yksityispihoja Etelä-Suomesta. 

Maisemasuunnittelu Kontrasti Oy on vuonna 2005 perustettu designhenkisiä pihoja ja ympäristöjä suunnitteleva ja toteuttava yritys. Kontrasti tarjoaa innovatiivisia, luovia ja ammattitaidolla suunniteltuja ratkaisuja pääasiassa yksityisasiakkaille. Yrityksen palvelut kattavat kokonaisuuden pihan yksityiskohtaisesta suunnittelusta ammattimaiseen toteutukseen ja hoitoon. Luovan ja innovatiivisen suunnittelun ja toteutuksen keinoin saadaan arkkitehtuuri liittymään sulavasti ympäristöönsä ja laadukas sisustaminen jatkumaan aina ulkotilojen viimeistelyyn asti.

Laattapiste Kylpyhuoneet Mikkeli on kylpyhuonekokonaisuuksia myyvä liike Mikkelin Pursialassa aivan Mikkelipuiston lähellä. Yritys tarjoaa kaiken kylpyhuoneisiin: laatat, kiinnitysaineet, kalusteet, hanat, posliinit, suihkukulmat ja –kaapit, vesihieronta- ja porealtaat, valaisimet sekä kylpyhuonelisätarvikkeet. Yrityksessä panostetaan hyvään palveluun. Palveluvalikoimaan kuuluu myös yksilöllinen suunnittelupalvelu 3D- värikuvin. Asiakkaille toteutetaan myös kylpyhuoneremontteja avaimet käteen asennuspalveluna yhteistyökumppaneiden kanssa. Laattapiste Kylpuhuoneet Mikkeli palvelee myös rakentamisen ammattilaisia: Mapei Center noutopiste edustaa korkealuokkaisia kiinnitys- ja vedeneristystuotteita.

Kaarirakennus Oy, rakennusliiketoimintaa harjoittava yritys, on perustettu kesällä 2011. Yritys toimii hyvässä yhteistyössä Suomen Talotekniikka Oy:n LVI- ja sähköliiketoimintojen kanssa. Kaarirakennus Oy:n päätoimialat ovat peruskorjaus- ja uudisrakentaminen. Asiakaskuntaan kuuluvat yksityiset henkilöt, asunto-osakeyhtiöt, eri alojen yritykset, teollisuuslaitokset sekä kaupungit ja kunnat. Yritys käyttää ja työllistää paikallista, ammattitaitoista työvoimaa.

Mikkeliläisessä Hyvinvointi- ja kauneuskeskus Esteticassa ajatellaan, että hyvinvoiva ihminen viihtyy itsensä kanssa ja jaksaa nauttia elämästään. Laajasta palveluvalikoimasta löytyy nopeita ulkonäön kohennuskikkoja, pitkäjänteistä sitoutumista vaativia hoitomenetelmiä sekä hoitoja, jotka tähtäävät sisäisen kauneuden ja hyvän olon herättelemiseen. ”Kauneus asuu meissä kaikissa!".