• 20. Hydrangea

    Hyvinvoivien hortensioiden hehkua


Mallipuutarhalla hehkuvat hortensiat ja perennat ja kiipeilevät köynnökset Puutarha Tahvoset Oy:n valikoimista. Mukana puutarhalla on myös Berner Oy, jonka Green Care tuottesta löytyy monipuolisesti apua puutarhan hyvinvointiin. 


Mukana olevat yritykset

Puutarha Tahvoset Oy on koriste- ja hyötykasvien tuotantoon erikoistunut, Suomen suurimpiin taimistoihin kuuluva perheyritys. Yritys tarjoaa laajan valikoiman koristepensaita ja -puita, hedelmäpuita ja marjapensaita. Suomalaisia kotipihoja ja julkisia puistoja vihreyttävät kasvit ovat pääasiassa kotimaista tuotantoa alusta saakka. Uusia kasvituttavuuksia ja kestävää lisäysmateriaalia etsitään myös ulkomailta. Taimistolla tuotetaan vuosittain noin 800 000 tainta, joita on myynnissä puutarhamyymälöissä kautta maan.

Suomalainen perheyritys Berner Oy on mukana Mikkelipuistossa GreenCare -puutarhanhoitotuotteilla. Mallipuutarha tarjoaa virkistyksen ohella ideoita viihtyisän pihan suunnitteluun ja kasvien hoitoon ja siellä voi tutustua myös nurmikonhoitoon. Suomalaisiin oloihin kehitetyt riittoisat GreenCare -lannoitteet saavat pihan kukoistamaan Puutarhan Keväästä aina Syksyyn asti. Mallipuutarhassa ja GreenCare.fi -sivustolla jaetaan tietoa myös muista puutarhanhoitoon liittyvistä asioista.