Häh, mikä Mikkelipuisto?
Mikkelipuisto on yksi Mikkelin matkailun kärkikohteista, jossa laadukas ruoka, puutarha-alan trendit ja tuotteet paiskaavat kättä yhteisen tavoitteen, eli asiakkaan elämyksen, takeeksi. Mikkelipuisto koostuu Puutarharavintola Greeneristä, Puutarhamyymälä Vehreästä (kesäkaudella) ja Puutarhapuistosta. Toiminnan kivijalkana toimivat jäsenyritykset, jotka ovat suunnitelleet ja rakentaneet Puutarhapuistoon 28 mallipuutarhaa kävijöiden inspiraation lähteeksi. 

Kesällä 2017 avattu Puutarharavintola Greeneri täydentää puutarhaelämystä puhtailla ja herkullisilla makumaailmoilla. Maustettuna pienellä twistillä tietenkin. Mikkelipuiston toiminnassa punaisena lankana pidetään kotimaisuutta, paikallisuutta ja ekologisuutta. Myös Greenerin laadukkaiden raaka-aineiden kotimaisuusaste on suuri ja mikä tärkeintä; ruoka valmistetaan meillä alusta loppuun itse käsityönä.

Kesäkaudella auki olevassa Puutarhamyymälä Vehreässä myydään monipuolisesti laadukkaita puutarhatuotteita; kesäkukkia, puita, perennoja, pensaita ja muita tuotteita pihaan sekä puutarhaan. Vehreän ammattitaitoinen henkilökunta auttaa asiakkaita aina puutarhaunelmien toteuttamisessa.

Mikkelipuiston kokonaisuutta täydentävät monipuoliset tapahtumat. Mikkelipuistossa järjestetään muun muassa erilaisia työpajoja, koko perheen ja senioriväen tilaisuuksia sekä liikuntateemaisia tapahtumia. Pursialanlahden upeissa maisemissa sijaitseva Mikkelipuisto on myös suosittu tapahtuma-alusta muiden yhdistysten, yritysten ja järjestöjen tapahtumissa.


Ravintolapäällikön oikea käsi on hukassa - oletko se Sinä?

Haemme Puutarharavintola Greeneriin tarjoilijaa vakituiseen työsuhteeseen. Sinua ajateltaessa mieleen tulee reipas ja napakka tekijä. Olet oma-aloitteinen, etkä pelkää kiireisimpiäkään päiviä. Omaat edes hitusen työkokemusta ravintola-alalta. Takataskustasi löytyy sekä anniskelu- että hygieniapassi. Uskallat ottaa hiukan vastuuta ahkerille hartioillesi. Pystyt työskentelemään muitta mutkitta myös viikonloppuisin.

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Pääset aloittamaan työt sopimuksen mukaan.

Toimita vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelo sähköpostitse ravintolapäällikkö Ellulle osoitteeseen elina.lepisto@mikkelipuisto.fi. Ellulle voi myös rohkeasti rimpautella numeroon 044 723 9182. 


Haussa myös pelkäämätön maukkaan ruoan laittaja!

Haemme Puutarharavintola Greeneriin intohimolla ruokaa kokkailevaa kokkia ajalle 20.5.-31.8.2019. Sinusta tulee mieleen joustavuus, oma-aloitteisuus ja tilannetaju. Olet sukkela ja etkä hetkahda kiireisiä kesäpäiviä. Pystyt työskentelemään suositulla puutarhalounaalla ja maukkaissa à la carte -vuoroissa, cartekokkina työskentelystä sinulla saattaa olla kokemustakin. Takataskussa sinulla pullottaa hygieniapassi. Sovit meidän rentoon ja iloiseen työporukkaan kuin nenä päähän, ja pelaatkin aina koko tiimin yhteiseen pussiin.  Pystyt työskentelemään muitta mutkitta myös viikonloppuisin.

Työsuhde on määräaikainen ajalle 20.5.-31.8.2019.

Toimita vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelo sähköpostitse ravintolapäällikkö Ellulle osoitteeseen elina.lepisto@mikkelipuisto.fi. Ellulle voi myös rohkeasti rimpautella numeroon 044 723 9182.