Häh, mikä Mikkelipuisto?
Mikkelipuisto on yksi Mikkelin matkailun kärkikohteista, jossa laadukas ruoka, puutarha-alan trendit ja tuotteet paiskaavat kättä yhteisen tavoitteen, eli asiakkaan elämyksen, takeeksi. Mikkelipuisto koostuu Puutarharavintola Greeneristä, Puutarhamyymälä Vehreästä (kesäkaudella) ja Puutarhapuistosta. Toiminnan kivijalkana toimivat lähes 140 jäsenyritystä, jotka ovat suunnitelleet ja rakentaneet Puutarhapuistoon 28 mallipuutarhaa kävijöiden inspiraation lähteeksi. 

Kesällä 2017 avattu Puutarharavintola Greeneri täydentää puutarhaelämystä puhtailla ja herkullisilla makumaailmoilla. Maustettuna pienellä twistillä tietenkin. Mikkelipuiston toiminnassa punaisena lankana pidetään kotimaisuutta, paikallisuutta ja ekologisuutta. Myös Greenerin laadukkaiden raaka-aineiden kotimaisuusaste on suuri.

Kesäkaudella auki olevassa Puutarhamyymälä Vehreässä myydään monipuolisesti laadukkaita puutarhatuotteita; kesäkukkia, puita, perennoja, pensaita ja muita tuotteita pihaan sekä puutarhaan. Vehreän ammattitaitoinen henkilökunta auttaa asiakkaita aina puutarhaunelmien toteuttamisessa.

Mikkelipuiston kokonaisuutta täydentävät monipuoliset tapahtumat. Mikkelipuistossa järjestetään muun muassa erilaisia työpajoja, koko perheen ja senioriväen tilaisuuksia sekä liikuntateemaisia tapahtumia. Pursialanlahden upeissa maisemissa sijaitseva Mikkelipuisto on myös suosittu tapahtuma-alusta muiden yhdistysten, yritysten ja järjestöjen tapahtumissa.


Mikkelipuistoyhdistys ry
Mikkelipuiston takana toimii Mikkelipuistoyhdistys ry, jonka toiminnan tarkoituksena on lisätä piha- ja puistokulttuurin arvostusta ja tunnettuutta, luoda esteettinen ja laadukas puistokokonaisuus sekä laajentaa ja syventää maaseudun ja kaupungin vuorovaikutusta. Yhdistys vastaa Mikkelipuiston ylläpidosta ja kehittämisestä kiinnostavana puutarhamatkailukohteena.


Etsimme nyt Toiminnanjohtajaa isolla teellä
Sinua ajateltaessa mieleen tulee ensimmäisenä sanat innovatiivisuus, kehitysmyönteisyys ja yrittäjähenkisyys. Olet hyvä ja reilu tyyppi, jolla on liiketalouden osaamista sekä esimieskokemusta. Pystyt unelmoimaan ja haaveilemaan hupsuja, mutta et kuitenkaan pelkää käytännön työtä.

Toiminnanjohtajana johdat yhteistyössä hallituksen kanssa Mikkelipuiston kokonaisuutta, vastaat sen taloudesta ja organisoit sen toimintaa. Vastaat myös jäsenyritysten mallipuutarhoista koostuvan puutarhapuiston kehittämisestä. Janoamme toiminnanjohtajalta hulluja uusia ideoita sekä uskallusta toteuttaa niitä. Pääset siis luotsaamaan Mikkelipuiston kohti uutta ja kehittämään sen toimintaa kokonaisuutena. Tukenasi toimivat niin puutarha-alan, ravintola-alan kuin markkinoinnin ja viestinnän alan ammattilaiset, eli Mikkelipuiston työntekijät. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.

Toimita vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelo sähköpostitse 24.9.2018 klo 15 mennessä:
Armi Salo-Oksa
hallituksen puheenjohtaja
armi.salo-oksa@marskidata.fi
puh. 044 320 6011