Mikkelipuistoyhdistys ry lahjoittaa Naisten Pankille kaikkien maailman upeiden naisten kunniaksi

Perjantaina 8.3.2019 vietettävän kansainvälisen naistenpäivän kunniaksi Mikkelipuistoyhdistys ry lahjoittaa Puutarharavintola Greenerin naistenpäivänä kertyvien palkkakulujen verran Naisten Pankille.

- Mietimme kuinka voisimme juhlia naistenpäivää jollain tärkeällä tavalla. Naistenpäivässä ei ole kyse vain ruusuista ja suklaasta, vaan naisten oikeuksista ja siitä että, naiset kokevat edelleen epätasa-arvoa monissa tilanteissa ympäri maailman, Mikkelipuistoyhdistys ry:n toiminnanjohtaja Heidi Kelho kertoo.

Naisten Pankin tavoitteena on naisten yrittäjyyden ja toimeentulon kehittäminen kehitysmaissa kestävän kehityksen periaattein.

- Tällä hetkellä meidän työntekijöistä 100 prosenttia on naisia. Naisten, tai meidän kielellä pimujen, maailmanlaajuinen yhdenvertaisuus on siis lähellä meidän periaatteita sitäkin kautta. Pimuutta pidetään meillä myös asenteena; periksiantamattomuutena, ystävällisyytenä ja rohkeutena. Pienellä twistillä tietenkin. Tätä asennetta me haluamme jakaa kaikille maailman naisille! Kelho kertoo.

Naisten auttaminen on tutkitusti yksi tehokkaimmista keinoista kasvattaa hyvinvointia kestävästi. Naisia auttamalla voidaan auttaa yhtälailla perheitä, miehiä ja koko kyläyhteisöjä. (lähde: https://www.naistenpankki.fi/)

Ps. Ei nyt kuitenkaan täysin unohdeta niitä herkkuja, perjantaina 8.3. kaikki meillä lounastavat naisasiakkaat saavat herkullisia fudgeja kaupan päälle!


Lisätietoja
Heidi Kelho
toiminnanjohtaja
Mikkelipuistoyhdistys ry
puh. 040 579 3739
heidi.kelho@mikkelipuisto.fi