• 17. Formento

    Betoni- ja luonnonkiviä, luonnollisessa ympäristössä


Formento-pihakiviä esittelevällä osastolla pääsee tutustumaan erilaisiin betoni- ja luonnonkivimalleihin luonnollisessa ympäristössä. Esillä on myös erilaisia muurikivivaihtoehtoja ja reunakiviä, joista omaan pihaan on helppo valikoida mallia suosikeista.


Mukana olevat yritykset

Rudus ja rudustuotteet ovat siellä missä rakennetaan vastuullisesti pitkäikäistä ja viihtyisää ympäristöä, taloja ja infraa. Rakentaja saa Ruduksesta kaiken tarvitsemansa saman katon alta: betonit, betonituotteet, kiviainekset, murskausurakoinnin ja kierrätyksen. Koko Ruduksen toimintatapa tukee ympäristöstä huolehtimista: Ruduksella on Suomessa kestävää kehitystä vahvistava koko rakentamisen ketju raaka-ainetoimituksista aina kierrätykseen asti. Lisäksi laaja toimipisteverkosto minimoi kuljetuksista aiheutuvat päästöt.

Ruduksen Formento –maisematuotteiden betonikiviä ja laattoja on valmistettu jo 40 vuoden ajan. Pihakivien ja pihanrakennustuotteiden tuotevalikoimaamme kuuluu laaja valikoima pihakiviä, pihalaattoja, reunakiviä ja porras- sekä muurikiviä niin betonista kuin graniitista. Valikoima on suunniteltu suomalaisiin sääoloihin ja maisemaan sopivaksi. Löydät valikoimastamme tuotteet kaikkiin ympäristöihin; puistoihin, toreille, kaduille, terasseille, paikoitusalueille, pihoille, harraste ja leikkipaikoille.