Puutarhan Kesä sekä muut GrowHown kotipuutarha- ja golftuotteet siirtyivät Bernerille tammikuussa 2009 ja Berner lanseerasi tutut tuotteet uudella GreenCare-nimellä vuonna 2011. Samalla tuoteperhe kasvoi merkittävästi, kun GreenCare-valikoimaan tulivat mukaan kasvualustat.

Uudistuksessa pakkaukset saivat uuden, raikkaan ilmeen, joka helpottaa tuotteiden valintaa. Uudistuneella tuotevalikoimalla vastaamme paremmin kotipuutarhureiden puutarhanhoitotarpeisiin. GreenCare-tuotteissa yhdistyy asiantuntijuus, helppous ja onnistumisen ilo!

Berner on suomalainen perheyhtiö, jolla on pitkä kokemus suomalaisesta puutarhanhoidosta. Kasvinsuojeluosasto on tuonut kotipuutarhureiden käyttöön laajan valikoiman kasvinsuojeluaineita jo vuosikymmenten ajan. Kesäkuusta 2015 alkaen kotipuutarhanhoito on kuulunut Kuluttajatuotteiden Vapaa-ajan liiketoimintayksikköön.

Bernerin pääkonttori, tuotekehitys- sekä tuotantolaitokset sijaitsevat Suomessa. Näiden lisäksi asiakkaitamme palvelevat tytäryhtiöt ulkomailla. Berner on myynnin ja markkinoinnin erikoisosaaja, jossa viihtyvyyteen, motivaatioon ja yksilön arvostukseen uskotaan ja tavoitteen saavuttamiseksi tehdään työtä. Työntekoa Bernerillä ohjaa aina pyrkimys luottamukselliseen, osapuolten toimintaa kauaskantoisesti kehittävään kumppanuuteen. Tätä päämäärää toteutamme kaikissa sidosryhmäsuhteissamme sekä kotimaassa että ulkomailla.