• 1. Hokkaido

    Japanilaistyylisiä ideoita suomalaiseen makuun


Neljän mikkeliläisen yrityksen yhteinen taidonnäyte. Osaston japanilaiset tunnelmat viittaavat Marski Datan ja Misawa Homes of Finland Oy:n tuotteisiin; Monet Marski Datan tuotteista ovat japanilaista alkuperää ja Misawan sahatuotteet löytävät päämääränsä Japanista. 

Osaston etuosassa kohoavat humalasalot puolestaan vievat mietteet Saimaan Juomatehtaan tuotteisiin. Unelmien puutarhalle sopivan kumppanin löytämisessä avustaa Aitoasunnot Palhomaa Oy.


Mukana olevat yritykset

Luonnon ihmeitä kunnioittaen, tekee mikkeliläinen pienpanimo oluensa poikkeuksellisella pieteetillä. Jokainen vaihe on tärkeä, jokaisella raaka-aineella on alkuperä – ja ekologisuus saa uuden olomuodon, kun iänikuiseen taitoon yhdistyy moderni osaaminen ja ripaus innovaatiota.

Saimaa Brewing Company on ketterä ja jatkuvasti kehittyvä pienpanimo Saimaan rannalla, joka luo maailman puhtaimpia makuelämyksiä – rehellisesti ja rohkeasti aurinkoenergialla.

Ripaus nostalgiaa, rohkeutta unelmoida, ja uskallusta näyttää suuntaa kohti kestävämpää huomista – me olemme tätä kaikkea. Tervetuloa.

Maista pisara raikasta Saimaata. Täällä ei kikkailla, eikä pukeuduta hassuihin sloganeihin. Emme koita olla seuraava tajunnanräjäyttävä oluthifistelijän yhden illan juttu. Olemme oluenrakastajan elämänkumppani. Tämä on meille laadun määritelmä.

Me kumarramme aidon tekemisen maulle. Me osoitamme kunniaa vanhalle tavoitellen jatkuvasti uutta. Me humaloidumme kulttuurista oluen ympärillä, ja uskomme maltaisen syleilyn rajat rikkovaan voimaan.

Enemmän kuin tapa toimia, tämä on elämäntapa. Joten nauti. Huoletta. Tämä on unelma, jonka voit ostaa hyvällä omallatunnolla. Ole hyvä.

Marski Data Oy on vuonna 1984 perustettu toimisto- ja tietotekniikan palveluita tarjoava yritys, jolla on toimipisteet Mikkelissä, Savonlinnassa, Kuopiossa ja Joensuussa.  Yritys kuuluu maanlaajuiseen Canon Business Center-ketjuun, jonka avulla yritys pystyy tarjoamaan kansainvälisen yhtiön huippuratkaisuja yhdistettynä paikalliseen palveluun ja asiakastuntemukseen.  

Marski Data suunnittelee, toimittaa, huoltaa ja ylläpitää yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin räätälöityjä toimisto- ja tietojärjestelmäratkaisuja.

Aitoasunnot Palhomaa Oy on yksityinen, ammattitaitoiseen ja henkilökohtaiseen palveluun erikoistunut täyden palvelun kiinteistövälitysliike. Yritys on perustettu vuonna 1998 ja sillä on toimipisteet Mikkelissä ja Mäntyharjussa. Aitoasunnot Palhomaa tarjoaa asiantuntevaa apua kiinteistön myyntiin ja ostamiseen, oli kyseessä asuin-, liike- tai vapaa-ajan kohde.