• 21. Huilihetki

    Vihreä kylpylä keskellä puistoa


Veden rauhoittavaa ääntä, nurmikon pehmeyttä ja kiven kovuutta. Laatoitettu seinämä suihkuineen tarjoaa viilennystä ja katoksen alla on erilaisissa tapahtumissa toteutettu ihania hemmotteluhoitoja.


Mukana olevat yritykset

Suomen Talotekniikka Oy on kokeneiden talotekniikka-alan ammattilaisten perustama yritys, joka tekee liike- ja asuinrakentamista Mikkelissä, Lappeenrannassa ja pääkaupunkiseudulla. Henkilökunnalla on myös pitkäaikaista kokemusta mittavien liike- ja teollisuusrakennusten toteutuksesta. Organisaatiosta löytyy useita kokeneita ammattilaisia LVI-, sähkö- ja energiatekniikan toimialoilta.

Rainset Oy:n, viherrakentamiseen ja kivitöihin erikoistuneen kotipaikka on Lahdessa. Yrityksen valttikortti on viherrakentamisen monipuolinen osaaminen, jota ovat toteuttamassa alan ammattilaiset. Kivimiesten, puusepän ja puutarhureiden ammattitaidolla suunnittelijoiden suunnitelmat heräävät eloon. Yrityksen tavoitteena on huolellisesti rakennettu, toimiva ympäristö ja tyytyväinen asiakas. Rainset Oy:n asiakkaina on pääasiassa yksityisiä henkilöitä, ja kohteista suuri osa on yksityispihoja Etelä-Suomesta. 

Kaarirakennus Oy, rakennusliiketoimintaa harjoittava yritys, on perustettu kesällä 2011. Yritys toimii hyvässä yhteistyössä Suomen Talotekniikka Oy:n LVI- ja sähköliiketoimintojen kanssa. Kaarirakennus Oy:n päätoimialat ovat peruskorjaus- ja uudisrakentaminen. Asiakaskuntaan kuuluvat yksityiset henkilöt, asunto-osakeyhtiöt, eri alojen yritykset, teollisuuslaitokset sekä kaupungit ja kunnat. Yritys käyttää ja työllistää paikallista, ammattitaitoista työvoimaa.