• 6. Kukkakippola

    Ammattitaidolla suunniteltu puutarha, jossa upeat kesäkukat lujitemuoviruukuissa


Mallipuutarha pukeutuu kesäasuunsa kesäkuun alkupuolella, perinteisesti 10.6. tienoilla hallojen hellittäessä. Ekin Muovin kukka-astiat täyttyvät Reetantarhan kesäkukilla, vuosittain vaihtelevilla upeilla istutuksilla. Graniittiset muuripaadet ja muut kivituotteet luovat kehykset Ramboll Finland Oy:n suunnittelemalle mallipuutarhalle.


Mukana olevat yritykset

Pertunmaalainen Reetantarha Oy on ryhmäkasveihin erikoistunut kauppapuutarha, jonka valikoimasta ovat esimerkkinä osaston upeat kesäkukat. Yli 50 vuoden kokemuksella toimivan yrityksen asiakkaita ovat pääasiassa erilaiset julkisyhteisöt. Reetantarhan kasvattamia kukkia löytyy vuosittain kymmenien suomalaisten kaupunkien, kuntien ja seurakuntien istutuksista.

Ramboll Finland Oy on osa kansainvälistä Ramboll Groupia. Suomessa yritys toimii 21 paikkakunnalla yli 1000 asiantuntijan voimin. Yritys tarjoaa infrastruktuurin ja ympäristön suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon sekä talonrakennukseen, teollisuuteen ja energiatekniikkaan liittyviä konsultti- ja asiantuntijapalveluita

Virtasalmelainen lujitemuovialan yritys Ekin Muovi Oy suunnittelee ja valmistaa tuotteita monille aloille ja moniin tarkoitukseen. Tuotevalikoimasta löytyy mm. laitesuojakaappeja, kuorma-autojen ja koneiden katteita, kanootteja, uivia Ekokat-terasseja, röntgenpöytälevyjä, tuulivoimalan osia ja kylpylärakenteita. Viherrakentamiseen Ekin Muovi valmistaa näyttäviä, kestäviä ja kevyitä kivisirotepintaisia kukka-altaita.