• 27. Rentola

    Puutarha-alan ammattitaitoa monipuolisesti esillä


Tällä mallipuutarhalla yhdistyvät niin kivi- kuin puualan osaaminen ja tuotteet sekä ammattitaitoinen suunnittelu ja rakennustyö. Yksi osaston näkyvistä elementeistä on myös luonnon kuntta, mainio tuote moneen kohteeseen. Tähan puutarhaan kannattaa käydä tutustumassa myös iltahämärissä, valaistuksella ilme muuttuu aivan toiseksi!


Mukana olevat yritykset

Viherkuutio on pihan ja puutarhan suunnitteluun, neuvontaan, viherrakentamiseen ja pihan hoitoon erikoistunut, niin yksityisellä kun julkisellakin puolella toimiva, viheralan yritys. Viherkuution tarjoamat palvelut – suunnittelusta toteutukseen – sopivat niin uudesta pihasta haaveilevalle kuin vanhan pihan kunnostajallekin. Saatavilla on myös vihervalvojan palvelut, jonka avulla voidaan välttyä ammattilaisen avulla monelta eri ongelmalta suunnittelu- ja rakentamisurakan eri vaiheissa. Viherkuution ammattitaitoa on mukana mallipuutarhan 27 suunnittelussa ja rakentamisessa. Viherkuution löydät myös www.facebook.fi/viherkuutio ja www.instagram.com/viherkuutio.minna.harju

Perustamisvuodestaan 1901 lähtien Skandinaviska Träimport on toimittanut puu- ja puupohjaisia
materiaaleja eri puolilla maailmaa sijaitsevilta toimittajilta Suomeen ja naapurimaihin.
Emoyhtiö on ruotsalainen Kärnsund Wood Link Ab ja koko konsernissa on noin 25 työntekijää.
Suomessa yritys on toiminut pian 50 vuotta. Skandinaviska Träimport asiakkaina ovat yritysasiakkaat.
Mikkelipuistoon yritys liittyy kestävien, myrkyttömien ja luonnonmukaisten puumateriaalien
kautta, mm. terassirakentaminen. Mallipuutarhalla 27 yrityksen tuotteita on esillä puurakenteisessa
”kuutiossa”.

Green Home Oy on viheralan yritys jonka kotipaikka löytyy Lappeenrannasta ja toiminta sijoittuu pääsääntöisesti Etelä-Karjalan alueelle. Green Home suunnittelee ja toteuttaa viheralueita sekä yksityisille että yrityksille, pienistä kohteista aina laajoihin kokonaisuuksiin. Asiakas voi tilata koko pihan toteutuksen avaimet käteen ajatuksella tai tehdä osan itse ja osassa käyttää apuna yrityksen palveluja. Laajan yhteistyöverkoston avulla GreenHomen kautta saa kaikki piharakentamiseen tarvittavat työt; maansiirrot, kirvesmiestyöt, sähkötyöt, kasvualustat, pinnoitteet, kivityöt, istutukset, vesiaiheet, elävät pinnoitteet, siirtonurmikko, kuntta, ahomansikkamatto, myös asennettuina. GreenHome tarjoaa lisäksi ylläpitopalvelua sekä konsultointia jos piha on päässyt villiintymään eikä tiedä kuinka lähtisi pihaa uudistamaan tai jos omat resurssit eivät vain enää riitä pihan hoitoon. Mikkelipuistossa GreenHome Oy:n osaamista tullaan näkemään jatkossa ainakin mallipuutarhaosastolla nro. 23. GreenHome - Ajatuksesta pihaksi!