Liikuntatiistait 2019

Liikuntatiistait ovat maksuttomia ja ne järjestetään säävarauksella! Kaikki tunnit aina klo 17-18.

Nappaa treenin jälkeen raikas smoothie Greeneristä 4,50 €!

KESÄKUU
TI 4.6. Keppijumppa / Esli ry
Mikkelipuiston suositut liikuntatiistait pärähtävät käyntiin keppijumpalla! Tunnilla on keppejä, voit ottaa myös oman mukaan. Vetäjänä Liisa Haikonen.

TI 11.6. Korsetti kuntoon / Kuntokeskus Ote
Nyt laitetaan korsetti kuntoon Kuntokeskus Otteen ohjaajan Mira Pesosen tahdissa!

TI 18.6. Keppijumppa / Esli ry
Toinen keppijumppa tunti Mikkelipuistossa Liisa Haikosen tahdissa. Tunnilla on keppejä, voit ottaa myös oman mukaan.

TI 25.6.
Huom! Ei tuntia.


HEINÄKUU
TI 2.7. Vatsa-peppu / Kuntokeskus Ote
Nyt laitetaan vatsat ja peput kuntoon Kuntokeskus Otteen ohjauksessa! Tervetuloa Mikkelipuistoon jumppailemaan. Vetäjänä Mira Pesonen.

TI 9.7. Slow Flow / Yoga Studio Mikkeli
Slow Flow on pehmeää ja hidasta flowjoogaa. Asanoista toisiin siirrytään yhdessä hengityksen kanssa hitaasti ja kiirehtimättä, omaa kehoa ja mieltä aistien. Ohjaaja Taina Kangas-Tuhkio. Oma joogamatto mukaan, tunti sopii myös aloittelijoille.

TI 16.7. Flow jooga / Yoga Studio Mikkeli
Pehmeästi virtaava joogaharjoitus, jossa pyritään avaamaan ja myös hieman vahvistamaan kehoa liikkuen oman hengityksen rytmissä asennosta toiseen. Ohjaaja Jenna Joutsenjärvi-Varis. Oma joogamatto mukaan, tunti sopii myös aloittelijoille.

TI 23.7. Dynaaminen hatha jooga / Yoga Studio Mikkeli
Hengityksen tahdissa monipuolisia kehoa ryhdistäviä ja vahvistavia liikkeitä. Tunnin aikana tehdään helpompia ja haastavampia jooga-asentoja, joten tämä harjoitus soveltuu kaiken tasoisille joogaajille. Ohjaaja Eeva Ojalehto. Oma joogamatto mukaan.

TI 30.7. Lempeä hatha jooga / Yoga Studio Mikkeli
Harjoitus koostuu joogan perusliikkeistä, jotka tehdään rauhallisessa tahdissa lempeästi. Joogaharjoitus sopii kaikille ikään ja kuntoon katsomatta. Ohjaaja Jenna Joutsenjärvi-Varis. Oma joogamatto mukaan.


ELOKUU
TI 6.8. Jooga / Kuntokeskus Ote
Elokuu aloitetaan rentoutumalla joogan parissa! Vetäjänä Kimmo Hänninen.

TI 13.8. Farkkupeppu / LadyLine
Tällä tunnilla laitetaan peput kuntoon! Lämmittelyssä nostetaan energisen musiikin tahdittamana hikeä pintaan ja tunnelmaa kattoon; bilefiilistä täynnä olevat liikkeet tekevät tiukasta harjoittelusta hauskan ja tuottavat hyvää oloa! Vetäjänä Leelo Ojala.

TI 20.8. Bodybalance / LadyLine
Joogaan, pilatekseen ja tai-chihin pohjautuva kehonhuoltotunti, jossa vahvistat ja notkistat kehoasi, sekä rentoudut ja nautit ihanasta
musiikista. Vetäjänä Leelo Ojala.