• 22.Muistojen puutarha

    Nostalgisia tuoksuja ja erilaisia muistoja lapsuuden pihoilta


Muistojen puutarha nostaa nimensä mukaisesti mieleen monia pihaan ja puutarhaan liittyviä muistoja vuosien takaa. Miltä oman lapsuuden kotipiha näytti ja tuoksui ja mitä kaikkea perennapenkeissä kasvoikaan? Muistojen puutarhan suunnitelman pohjalla ikäihmisille toteutettu kysely omiin puutarhamuistoihin liittyen, joten puutarhalta löytyykin monia tuttuja ja perinteisiä elementtejä maitolaiturista riukuaitaan ja kilometripylväistä perinneperennoihin.


Mukana olevat yritykset

Mikkeliläinen yritys, Mikkelin Autokuljetus Oy, tekee monipuolista maanrakennusurakointia, maansiirtokuljetuksia ja konepalveluita. Muita tuotteita ovat mm. kiviainesmyynti, jakelukuljetukset ja muuttokuljetukset. Kalustoa yrityksestä löytyy kuorma-autoista nostureihin ja pyörökuormaajista kaivinkoneisiin. Mikkelin Autokuljetus on urakoinut koko uuden osastoalueen esirakentamistyöt, ja on rakentanut myös Muistojen puutarhan pohjatyöt käytävän pohjiin ja istutusalueiden multiin saakka.

Kiteen Mato ja Multa valmistaa kotimaisia ruokopohjaisia tuotteita. Nopeasti uusiutuvista järviruo'oista ja ruokohelvestä valmistamme ravinteita kierrättämällä kasvualustaa kaikille puutarhan kasveille, sekä ruokohelvestä valmistamme tehokasta komposti-ja huussikuiviketta, katetta sekä eläinkuiviketta.

Maatuvassa biomassoissa kasvatamme kotimaisia lieroja, joita toimitamme niin kompostointiin kuin maanparannukseen ruokomullan kera.

Meidät löytää matojamulta.com