KOLME TAPAA NAUTISKELLA

Tule nauttimaan rentouttavasta ja elämyksellisestä päivästä Mikkelipuistossa muun muassa näillä kolmella tavalla!

Aloittakaa kesäpäivä viikonlopun Puistobrunssilla Puutarharavintola Greenerissä. Tarjolla monipuolisesti laadukkaista raaka-aineista valmistettuja herkkuja suurempaankin nälkään. Puistobrunssi Greenerissä la-su klo 11-15.


Sulatelkaa herkkuja kiertelemällä ja rentoutumalla Puutarhapuistossa. Vanhemmat voivat kerätä ideoita omaan unelmiensa puutarhaan ja piristykseksi pihaan yrittäjien suunnittelmista ja rakentamista mallipuutarhoista. Tutustu mallipuutarhoihin täällä.


Lapset pääsevät pitämään hauskaa ja leikkimään Mikkelipuiston suosituissa leikkipuistoissa.


Kun suurimmat brunssiherkut ovat sulaneet, voitte pelata puistoalueella yhdessä vaikkapa rantalentistä tai pingistä! Välineet saatte lainaan Puutarhamyymälä Vehreästä kysymällä. Tutustu puutarha-aktiviteetteihin täällä.


Ennen lähtöä voitte ottaa askeleen kohti oman unelmapuutarhan toteuttamista ja ostaa Puutarhamyymälä Vehreän laajasta valikoimasta kesäkukat, puut, pensaat ja perennat mukaan. Vehreän ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua myös puutarhan suunnittelemisessa. Vehreän aukioloajat täällä.


Eikä saa unohtaa tuliaisia! Hauskat ja laadukkaat tuliaiset voitte ostaa Vehreästä tai Greeneristä.

Aluksi pääset herkuttelemaan Puutarharavintola Greenerin erittäin suositulla lounaalla, jossa tarjoillaan monipuolisia paikallisia makuja pienellä twistillä. Katso lounaslista täältä.


Lounaan antimia voit sulatella kiertelemällä Puutarhapuistossa ja inspiroitua yrittäjien rakentamien mallipuutarhojen toteutuksista. Tutustu mallipuutarhoihin täällä.


Klo 14 alkaen puistossa Tiedon ja taidon torstai, jossa pääset kokeilemaan muun muassa betonitöiden tekoa tai kysymään mieltäsi askarruttavia kysymyksiä Pihaklinikalla. Tiedon ja taidon torstait 7.6.-23.8. klo 14 alkaen vaihtuvin teemoin, katso teemat täältä.


Nappaa vielä tarvikkeet Puutarhamyymälä Vehreästä ideoidesi toteuttamiseen! Vehreän aukioloajat täällä.

Nauttikaa laadukkaista raaka-aineista Greenerin pimujen rakkaudella valmistamaa herkullista ruokaa Greenerin kesäterassilla. Hellikää makuhermojanne vaikkapa GGB:llä (Greenerin Gourmet Burger), päivän leikkeellä tai kevyellä puutarhurin salaatilla. Tutustu Greenerin a la carte listaan täällä.


Ruoan jälkeen voitte käydä ihailemassa Puutarhapuiston mallipuutarhojen kukkaloistoa tai jos jalat vie pidemmällekin, kiertäkää Kaihun kierros upeissa harjumaisemissa. Tutustu mallipuutarhoihin täällä.


Jos innostutte, vuokratkaa soutuvene Vehreästä ja soudelkaa luonnon helmassa Pursialanlahdella tai osallistukaa muun muassa puistojumppaan tai -joogaan. Ohjattua liikuntaa tiistaisin 5.6.-28.8. puistossa klo 17 alkaen. Tutustu puutarha-aktiviteetteihin täällä.


Ps. Ja tietenkin pikku pusu loisteliaiden kukkien keskellä auringon laskiessa kruunaa koko illan...