• 8. Parnassio

    Eri alojen yritykset esittäytyvät yhteisellä osastolla maksaruohopressipöydän äärellä


Maisemasuunnittelu Hemgårdin suunnittelemalla osastolla mukana on niin puutarha- kuin muidenkin alojen yrityksiä. Osaston kivimateriaali on valikoitu Majakivi Oy:n laajasta valikoimasta. Suur-Savon Osuuspankin "nimikkotuotteina" ovat oranssit kesäkukka-astiat ja Länsi-Savo Oy:n maksaruohokatteinen "pressipöytä". Mukana osastolla on myös Suur-Savon OP-Kiinteistökeskus Oy.


Mukana olevat yritykset

Suur-Savon Osuuspankki on yksi Suomen suurimpaan finanssiryhmään OP-Pohjola kuuluvista itsenäisistä, paikallista vähittäispankkitoimintaa harjoittavista talletuspankeista. OP-Pohjola tarjoaa kattavan valikoiman pankki-, sijoitus- ja vakuutuspalveluja sekä henkilö- että yritys- ja yhteisöasiakkaille. OP-Pohjola määrittelee perustehtäväkseen edistää omistajajäseniensä, asiakkaidensa ja toimintaympäristönsä kestävää taloudellista menestystä ja hyvinvointia sekä turvallisuutta.

Majakivi Oy on luonnonkiviin erikoistunut yritys Lievestuoreelta. Yrityksen valikoimassa on kotimaisten liuskekivien lisäksi tuotteita ympäri maailman, mm. Norjasta, Afrikan maista, Kiinasta, Intiasta ja Espanjasta. Tuotteitamme saat kaikista hyvin varustelluista rautakaupoista ja nettimyymälöistä Netrauta.fi, Taloon.com ja Liuskekiviä.fi Saatavilla on kiviä moniin käyttötarkoitukseen pihan kattamiseen soveltuvista liuskekivistä ja graniittikivistä sisätilojen kalkkikivi- ja hiekkakivilaattoihin.
www.majakivi.com - kaikenmaailman verhoilu- ja liuskekiviä