• 8. Parnassio

    Eri alojen yritykset esittäytyvät yhteisellä osastolla maksaruohopressipöydän äärellä


Maisemasuunnittelu Hemgårdin suunnittelemalla osastolla mukana on niin puutarha- kuin muidenkin alojen yrityksiä. Osaston kivimateriaali on valikoitu Majakivi Oy:n laajasta valikoimasta. Suur-Savon Osuuspankin "nimikkotuotteina" ovat oranssit kesäkukka-astiat ja Länsi-Savo Oy:n maksaruohokatteinen "pressipöytä". Mukana osastolla on myös Suur-Savon OP-Kiinteistökeskus Oy.


Mukana olevat yritykset

Suur-Savon Osuuspankki on yksi Suomen suurimpaan finanssiryhmään OP-Pohjola kuuluvista itsenäisistä, paikallista vähittäispankkitoimintaa harjoittavista talletuspankeista. OP-Pohjola tarjoaa kattavan valikoiman pankki-, sijoitus- ja vakuutuspalveluja sekä henkilö- että yritys- ja yhteisöasiakkaille. OP-Pohjola määrittelee perustehtäväkseen edistää omistajajäseniensä, asiakkaidensa ja toimintaympäristönsä kestävää taloudellista menestystä ja hyvinvointia sekä turvallisuutta.

Suur-Savon OP-Kiinteistökeskus Oy on Suur-Savon Osuuspankin omistama kiinteistönvälitysyhtiö. Yrityksen toimenkuvaan kuuluu asuntojen, vapaa-ajankohteiden, tonttien, maa- ja metsätilojen ja toimitilojen välitys sekä vuokravälitys, arvioinnit ja kauppakirjojen laadinnat. Kaikki Suur-Savon OP-Kiinteistökeskus Oy:n välittäjät ovat kokeneita ammattilaisia. Yrityksen toimistot sijaitsevat Mikkelissä, Savonlinnassa, Pieksämäellä, Juvalla ja Mäntyharjulla. Toimialueeseen kuuluvat edellisten lisäksi Hirvensalmi, Pertunmaa, Kangasniemi, Puumala, Sulkava, Enonkoski ja Rantasalmi. Taloustutkimuksen Kiinteistönvälitysketjut -tutkimuksessa OP-Kiinteistökeskus on jälleen vuonna 2015 yleisarvosanaltaan ja positiivisuusarvoltaan Suomen paras kiinteistönvälitysketju. Asiakastyytyväisyyttä seurataan jatkuvasti ja aktiivisesti. Toimintaa myös kehitetään tutkimuksesta saadun palautteen perusteella.

Majakivi Oy on luonnonkiviin erikoistunut yritys Lievestuoreelta. Yrityksen valikoimassa on kotimaisten liuskekivien lisäksi tuotteita ympäri maailman, mm. Norjasta, Afrikan maista, Kiinasta, Intiasta ja Espanjasta. Tuotteitamme saat kaikista hyvin varustelluista rautakaupoista ja nettimyymälöistä Netrauta.fi, Taloon.com ja Liuskekiviä.fi Saatavilla on kiviä moniin käyttötarkoitukseen pihan kattamiseen soveltuvista liuskekivistä ja graniittikivistä sisätilojen kalkkikivi- ja hiekkakivilaattoihin.
www.majakivi.com - kaikenmaailman verhoilu- ja liuskekiviä

Länsi-Savo Oy tytäryhtiöineen muodostaa maakunnallisen viestintäkonsernin, jonka toiminnassa yhdistyvät pitkät perinteet ja mielenkiintoiset tulevaisuuden haasteet. Emoyhtiö on perustettu vuonna 1888 ja seuraavana vuonna alkoi yhtiön kustantaman lehden säännöllinen ilmestyminen. Etelä-Savon valtalehtien Länsi-Savo ja Itä-Savo lisäksi konserniin kuuluu useita paikallis- ja ilmaisjakelulehtiä, paikallisradiotoimintaa, kirjapainotoimintaa sekä autokauppaa ja kiinteistötoimintaa. Kaikkiaan konsernin palveluksessa on lähes 400 henkilöä.