Beach volley -kenttä


Kerää oma porukka kasaan ja tule meille puistoon pelaamaan biitsiä! Tai käppäile mestoille ja tsekkaa, josko olisi muita pelaajia paikalla, kysy lupa liittyä joukkoon sekalaiseen ja ei muuta kun pelaamaan!

Pingispöytä


Meillä on Mikkelipuistossa pingispöytä, ota kaveri mukaan ja tulkaa pelaamaan! Jos et muistanut ottaa omia mailoja mukaan, voit vuokrata ne Puutarharavintola Greeneristä.

Kaihun kierros


Pitäisikö päästä luonnonhelmaan kävelemään? Meiltä lähtee 2,4 kilometrin mittainen Kaihun kierros -kävelypolku.

Grillipaikka


Mikkelipuistossa veden äärellä eli rannassamme sijaitsee kaikkien vapaassa käytössä oleva grillipaikka! Suunnittele omalle poppoollesi grillibileet ja tuo mukanasi omat syötävät ja juotavat. 

Keskikesällä kuhina grillien ympärillä kasvaa, joten varmista pääsysi tulen äärelle ilmoittamalla meille tulostasi ja laitamme kyltin grillille. Jos omat notskipuut loppui tai unohdit ottaa mukaan, voit ostaa Puutarharavintola Greeneristä.

Varaukset isommille ryhmille sähköpostitse minna.ahonen@esedu.fi tai puh. 040 615 3442.

HUOM! Voimassa olevan metsäpalovaroituksen aikaan myöskään grillipaikalla ei saa tulta tehdä, joten varmistathan asian ennen kuin raapaiset tikun!

Lasten leikkikentät


Mikkelipuistosta löydät monipuoliset lasten leikkikentät, toinen pienemmille leikkijöille ja toinen isommmille!

Polkuautot


Polkuautolla pääset puikkelehtimaan mallipuutarhoissa helposti ja nopeasti. Tai entäpä jos ottaisitte ajokisan Mikkelipuiston ympäri! Polkuautoja voi vuokrata Puutarharavintola Greeneristä.