Beach volley -kenttä


Kerää oma porukka kasaan ja tule meille puistoon pelaamaan biitsiä! Tai käppäile mestoille ja tsekkaa, josko olisi muita pelaajia paikalla, kysy lupa liittyä joukkoon sekalaiseen ja ei muuta kun pelaamaan!

Salibandy-kenttä


Kerää jengi kasaan ja tulkaa pelaamaan Mikkelipuistoon säbää! Kentältä löytyy laidat ja maalit. Jos et muistanut ottaa omia mailoja mukaan, voit vuokrata ne vuokrauspiste Virkeästä.

Kaihun kierros


Pitäisikö päästä luonnonhelmaan kävelemään? Meiltä lähtee 2,4 kilometrin mittainen Kaihun kierros -kävelypolku.

Pingispöytä


Meillä on Mikkelipuistossa pingispöytä, ota kaveri mukaan ja tulkaa pelaamaan! Jos et muistanut ottaa omia mailoja mukaan, voit vuokrata ne vuokrauspiste Virkeästä.

Kajakit


Sopisiko rauhallinen ja mieltä virkistävä melontaretki Pursialanlahden ja Kaihun upeissa maisemissa? Meiltä voit vuokrata yhden hengen kajakkeja  vuokrauspiste Virkeästä.

Sup-laudat


Paljon toivotut ja pitkään odotetut sup-laudat ovat taas vuokrattavissa Mikkelipuistossa! Nappaa kamu mukaan ja viettäkää ihana kesäpäivä Pursialanlahdella suppaillen. Laudan voit vuokrata vuokrauspiste Virkeästä.

Grillipaikka


Mikkelipuistossa veden äärellä eli rannassamme sijaitsee kaikkien vapaassa käytössä oleva grillipaikka! Suunnittele omalle poppoollesi grillibileet ja tuo mukanasi omat syötävät ja juotavat. 

Keskikesällä kuhina grillien ympärillä kasvaa, joten varmista pääsysi tulen äärelle ilmoittamalla meille tulostasi ja laitamme kyltin grillille. Jos omat notskipuut loppui tai unohdit ottaa mukaan, voit ostaa Info- ja vuokrauspiste Virkeästä tai Puutarharavintola Greeneristä notskipuut hintaan 5 euroa / pussi.

Varaukset isommille ryhmille sähköpostitse mikkelipuisto@mikkelipuisto.fi tai soittamalla 044 768 7922.

HUOM! Voimassa olevan metsäpalovaroituksen aikaan myöskään grillipaikalla ei saa tulta tehdä, joten varmistathan asian ennen kuin raapaiset tikun!

Soutuvene


Tekisikö mieli soutaa auringon laskuun? Meiltä voit vuokrata soutuveneen vuokrauspiste Virkeästä!

Lasten leikkikentät


Mikkelipuistosta löydät monipuoliset lasten leikkikentät, toinen pienemmille leikkijöille ja toinen isommmille!

Polkuautot


Polkuautolla pääset puikkelehtimaan mallipuutarhoissa helposti ja nopeasti. Tai entäpä jos ottaisitte ajokisan Mikkelipuiston ympäri! Polkuautoja voi vuokrata vuokrauspiste Virkeästä.