Kesän 2019 liikuntatiistait löydät täältä.
 


Opastetut kierrokset puutarhapuistossa!

Kesäkaudella opastetut tutustumismatkat mallipuutarhoihin. Sisältöä voidaan muokata ryhmän toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Hinta: 70 € / ryhmä (sis. alv.)
Ryhmäkoko: max. 25 hlöä
Kesto: noin 1 tunti
Varaukset: Jannika Vahvaselkä, myynti- ja markkinointiassistentti, jannika.vahvaselka@mikkelipuisto.fi, puh. 044 768 7922.

Beach volley -kenttä


Kerää oma porukka kasaan ja tule meille puistoon pelaamaan biitsiä! Tai käppäile mestoille ja tsekkaa, josko olisi muita pelaajia paikalla, kysy lupa liittyä joukkoon sekalaiseen ja ei muuta kun pelaamaan!

Salibandy-kenttä


Kerää jengi kasaan ja tulkaa pelaamaan Mikkelipuistoon säbää! Kentältä löytyy laidat ja maalit. Muista ottaa omat pallot ja mailat mukaan!

Kaihun kierros


Pitäisikö päästä luonnonhelmaan kävelemään? Meiltä lähtee 2,4 kilometrin mittainen Kaihun kierros -kävelypolku.

Pingispöytä


Meillä on Mikkelipuistossa pingispöytä, ota kaveri mukaan ja tulkaa pelaamaan! Välineet lainattavissa puutarhamyymälä Vehreästä kysymällä.

Grillipaikka


Mikkelipuistossa veden äärellä eli rannassamme sijaitsee kaikkien vapaassa käytössä oleva grillipaikka! Suunnittele omalle poppoollesi grillibileet ja tuo mukanasi omat syötävät ja juotavat. 

Keskikesällä kuhina grillien ympärillä kasvaa, joten varmista pääsysi tulen äärelle ilmoittamalla meille tulostasi ja laitamme kyltin grillille. Jos omat notskipuut loppui tai unohdit ottaa mukaan, voit ostaa Puutarhamyymälä Vehreästä notskipuut hintaan 5 euroa / pussi.

Varaukset sähköpostitse mikkelipuisto@mikkelipuisto.fi tai soittamalla 044 768 7922.

Soutuvene


Tekisikö mieli soutaa auringon laskuun? Meiltä voit vuokrata soutuveneen hintaan 10 € / tunti! Vuokraus ja maksu suoritetaan Puutarhamyymälä Vehreässä.

Lasten leikkikentät


Mikkelipuistosta löydät monipuoliset lasten leikkikentät, toinen pienemmille leikkijöille ja toinen isommmille!