Häh, mikä Mikkelipuisto?

Mikkelipuisto on yksi Mikkelin matkailun kärkikohteista, jossa laadukas ruoka, puutarha-alan trendit ja tuotteet paiskaavat kättä yhteisen tavoitteen, eli asiakkaan elämyksen, takeeksi. Mikkelipuisto koostuu Puutarharavintola Greeneristä, Puutarhamyymälä Vehreästä (kesäkaudella) ja Puutarhapuistosta. Uutuutena kesällä 2019 avautuu info- ja vuokrauspiste Virkeä. Toiminnan kivijalkana toimivat jäsenyritykset, jotka ovat suunnitelleet ja rakentaneet Puutarhapuistoon 28 mallipuutarhaa kävijöiden inspiraation lähteeksi. 

Kesällä 2017 avattu Puutarharavintola Greeneri täydentää puutarhaelämystä puhtailla ja herkullisilla makumaailmoilla. Maustettuna pienellä twistillä tietenkin. Mikkelipuiston toiminnassa punaisena lankana pidetään kotimaisuutta, paikallisuutta ja ekologisuutta. Myös Greenerin laadukkaiden raaka-aineiden kotimaisuusaste on suuri ja mikä tärkeintä; ruoka valmistetaan meillä alusta loppuun itse käsityönä.

Kesäkaudella auki olevassa Puutarhamyymälä Vehreässä myydään monipuolisesti laadukkaita puutarhatuotteita; kesäkukkia, puita, perennoja, pensaita ja muita tuotteita pihaan sekä puutarhaan. Vehreän ammattitaitoinen henkilökunta auttaa asiakkaita aina puutarhaunelmien toteuttamisessa.

Mikkelipuiston kokonaisuutta täydentävät monipuoliset tapahtumat. Mikkelipuistossa järjestetään muun muassa erilaisia työpajoja, koko perheen tilaisuuksia sekä liikunta- ja kulttuuritapahtumia. Pursialanlahden upeissa maisemissa sijaitseva Mikkelipuisto on myös suosittu tapahtuma-alusta muiden yhdistysten, yritysten ja järjestöjen tapahtumissa. Kesällä 2019 avautuvan Virkeän kautta kävijät voivat vuokrata käyttöönsä muun muassa kajakkeja, polkuautoja ja muita puistoaktiviteetteja.


KOKKEJA

Haemme Puutarharavintola Greeneriin intohimolla ruokaa kokkailevia kokkeja: yksi vakituiseen työsuhteeseen sekä kolme kesäkaudelle 2020. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, parhaat työkaverit ja työympäristön upeassa puutarhamiljöössä.

Sinusta tulee mieleen joustavuus, oma-aloitteisuus ja tilannetaju. Olet sukkela, etkä hetkahda kiireisiä päiviä. Sovit meidän rentoon ja iloiseen työporukkaan kuin nenä päähän ja pelaat aina koko tiimin yhteiseen pussiin, pienellä twistillä tietenkin.

Lisäksi odotamme sinulta:

  • rautaista ammattitaitoa
  • reipasta asennetta
  • asiakaspalveluhenkisyyttä
  • kovaa työmoraalia
  • mahdollisuutta työskennellä viikon kaikkina päivinä
  • paineensietokykyä
  • hygieniapassia

Olet etsimämme tyyppi, jos

  • olet innovatiivinen ja rohkea
  • omaat hyvät tiimityöskentelytaidot
  • olet oma-aloitteinen, kannustava tiimipelaaja

Lähetä hakemuksesi CV:n kera osoitteeseen greeneri@mikkelipuisto.fi
Paikat täytetään heti sopivien tyyppien löydyttyä, joten ole siis nopea!