Häh, mikä Mikkelipuisto?
Mikkelipuisto on yksi Mikkelin matkailun kärkikohteista, jossa laadukas ruoka, puutarha-alan trendit ja tuotteet paiskaavat kättä yhteisen tavoitteen, eli asiakkaan elämyksen, takeeksi. Mikkelipuisto koostuu Puutarharavintola Greeneristä, Puutarhamyymälä Vehreästä (kesäkaudella) ja Puutarhapuistosta. Toiminnan kivijalkana toimivat jäsenyritykset, jotka ovat suunnitelleet ja rakentaneet Puutarhapuistoon 28 mallipuutarhaa kävijöiden inspiraation lähteeksi. 

Kesällä 2017 avattu Puutarharavintola Greeneri täydentää puutarhaelämystä puhtailla ja herkullisilla makumaailmoilla. Maustettuna pienellä twistillä tietenkin. Mikkelipuiston toiminnassa punaisena lankana pidetään kotimaisuutta, paikallisuutta ja ekologisuutta. Myös Greenerin laadukkaiden raaka-aineiden kotimaisuusaste on suuri ja mikä tärkeintä; ruoka valmistetaan meillä alusta loppuun itse käsityönä.

Kesäkaudella auki olevassa Puutarhamyymälä Vehreässä myydään monipuolisesti laadukkaita puutarhatuotteita; kesäkukkia, puita, perennoja, pensaita ja muita tuotteita pihaan sekä puutarhaan. Vehreän ammattitaitoinen henkilökunta auttaa asiakkaita aina puutarhaunelmien toteuttamisessa.

Mikkelipuiston kokonaisuutta täydentävät monipuoliset tapahtumat. Mikkelipuistossa järjestetään muun muassa erilaisia työpajoja, koko perheen ja senioriväen tilaisuuksia sekä liikuntateemaisia tapahtumia. Pursialanlahden upeissa maisemissa sijaitseva Mikkelipuisto on myös suosittu tapahtuma-alusta muiden yhdistysten, yritysten ja järjestöjen tapahtumissa.


Haussa pelkäämätön maukkaan ruoan laittaja!

Haemme Puutarharavintola Greeneriin intohimolla ruokaa kokkailevaa kokkia vakituiseen työsuhteeseen. Sinusta tulee mieleen joustavuus, oma-aloitteisuus ja tilannetaju. Olet sukkela ja etkä hetkahda kiireisiä kesäpäiviä. Pystyt työskentelemään suositulla puutarhalounaalla ja maukkaissa à la carte -vuoroissa, cartekokkina työskentelystä sinulla saattaa olla kokemustakin. Takataskussa sinulla pullottaa hygieniapassi. Sovit meidän rentoon ja iloiseen työporukkaan kuin nenä päähän, ja pelaatkin aina koko tiimin yhteiseen pussiin, pienellä twistillä tietenkin. Pystyt työskentelemään muitta mutkitta myös viikonloppuisin.

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toimita vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelo sähköpostitse keittiöpäällikkö Jonnalle osoitteeseen jonna.jokinen@mikkelipuisto.fi


Kiikarissa reipas tarjoilija!

Haemme Puutarharavintola Greeneriin reipasta tarjoilijaa vakituiseen työsuhteeseen. Sinusta tulee mieleen joustavuus, oma-aloitteisuus ja tilannetaju. Olet sukkela ja etkä hetkahda kiireisiä kesäpäiviä. Takataskussa sinulla pullottaa hygienia- ja anniskelupassit. Palvelet asiakkaita aina sata lasissa, ja pystyt pitämään rennosta ja huumorintajuisesta palveluasenteesta kiinni kiireenkin keskellä. Sovit meidän rentoon ja iloiseen työporukkaan kuin nenä päähän, ja pelaatkin aina koko tiimin yhteiseen pussiin, pienellä twistillä tietenkin. Pystyt työskentelemään muitta mutkitta myös viikonloppuisin.

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toimita vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelo sähköpostitse ravintolapäällikkö Elinalle osoitteeseen elina.lepisto@mikkelipuisto.fi