• 2. Ruusutarha

    Herkästi tuoksuvat ruusut hurmaavat paatuneimmankin kävijän


Hongoston Taimiston pitkään kukkivat omajuuriset pensasruusut sekä kestävät kotimaiset katajat monessa kasvumuodossaan saavat puitteet ja raamit Lujabetoni Oy:n betonituotteista. Osastoa täydentää Perennataimisto H. Rasimuksen (om. Tiina Harjula) kunttakasvusto. Lisää osaston taimistojen kasvi-ihanuuksia, kuten Rasimuksen perennoja, on esillä Puutarhamyymälä Vehreän edustan istutusalueella.


Mukana olevat yritykset

Lujabetoni Oy on Suomen kolmanneksi suurin betonialan yritys, joka työllistää yli 20 paikkakunnalla ympäri Suomen sekä Tukholmassa ja Pietarissa. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat rakennus- ja maatalouselementit, valmisbetonit, ratapölkyt, paalut sekä ympäristötuotteet kuten pihakivet ja harkot. Lujabetoni Oy on osa Luja-konsernia, joka on yksi Suomen suurimmista rakennusalan toimijoista.

Hongiston Taimisto on etenkin kotimaisiin havukasveihin ja pensasruusuihin erikoistunut yritys Koskelta. Taimiston monipuolisesta valikoimasta löytyy myös lehtipuita, pensaita, köynnöksiä, hedelmäpuita, marjapensaita ja aitataimia.