• Tekemistä isommillekin ryhmille

Tekemistä ja kokemista koko päiväksi!

Mikkelipuistossa vietätte huikean päivän kotimaisista raaka-aineista valmistetun herkullisen ruoan ja monipuolisten aktiviteettien parissa. Tai ehkäpä haluatte nauttia upeasta puistomiljööstä rauhassa, sekin onnistuu.

Puutarhapuisto
Mikkelipuiston sydän on yritysten ja yhteisöjen suunnittelemat ja rakentamat mallipuutarhat, joita on Mikkelipuistossa lähes 30 kpl. Yritykset esittelevät mallipuutarhoilla osaamistaan ja tuotteitaan, joista te voitte ammentaa ideoita omaan pihaan ja puutarhaan. Puistoon on aina vapaa pääsy, eli voitte tutustua alueeseen myös omatoimisesti.

Puutarharavintola Greeneri
Greeneristä saatte mieleisenne tarjoilut laadukkaista kotimaisista raaka-aineista valmistettuna. Valittavana on esimerkiksi monipuolinen Puutarhurin lounas tai kahvit Greenerin vehnäsellä tai pienellä makealla. Greeneristä löytyy neuvottelutila, johon mahtuu 15-17 henkilöä. Ravintolasalista löytyy tilaa noin 85 hlölle ja kesäterassilta 30 hlölle. 

Info- ja vuokrauspiste Virkeä
Virkeän toiminta suljettu toistaiseksi.

Saapuminen

Mikkelipuisto sijaitsee keskeisellä sijainnilla Mikkelin Pursialassa, tunnelmallisen Pursialanlahden rannalla. Mikkelin keskustasta matkaa kertyy alle 2 kilometriä ja 5-tieltä vieläkin vähemmän. Suositusta matkailukohde Kenkäverosta meille voi vilkuttaa! Meillä voit parkkeerata ilmaiseksi auton ja pyörän, sähköauton voit laittaa vierailusi ajaksi latautumaan. Sähköautojen latauspisteitä löytyy 2 kpl. Pihaamme mahtuu hyvin myös linja-auto ja parkkipaikan läpi pääsee ajamaan.

Varaa etukäteen

Varaamalla tarjoilut ja aktiviteetit ryhmällenne etukäteen varmistat päivän mutkattoman sujumisen. Jos haluatte piipahtaa puistossa omatoimisesti ilman muita palveluita, sekin onnistuu. Isompien ryhmien on kuitenkin hyvä ilmoittaa vierailusta ennakkoon, sillä etenkin kesäkaudella puistossa järjestetään paljon myös tapahtumia.

Ota yhteyttä!