• Aktiviteetit huikeaan kesäpäivään

Info- ja vuokrauspiste Virkeä

1.6.2019 avautuvasta info- ja vuokrauspiste Virkeästä vuokraat tekemistä koko perheelle! Virkeästä voit vuokrata muun muassa polkuautoja, kajakkeja ja sup-lautoja.
Lisäksi Virkeä toimii koko Mikkelipuiston infopisteenä. Jos haluaisit tutustua Mikkelipuistoon, mutta et oikein tiedä miten tai mistä aloittaa, käväise Virkeässä hakemassa vinkkejä!

AUKIOLOAJAT
ma-su klo 11-19

Juhannuksena pe-su 21.-23.6. suljettu!


VIRKEÄN TUTUSTUMISTARJOUS!
Nyt pääset tutustumaan uuden info- ja vuokrauspiste Virkeän tarjontaan KYMPILLÄ.
Ma-ti 17.-18.6. voit vuokrata Virkeästä SUP-laudan tai kajakin tunniksi kympillä.


Sopisiko rento melontaretki Pursialanlahden ja Kaihun alueen hienoissa maisemissa? Meiltä voit vuokrata yhden hengen kajakkeja. Vuokraajalle annetaan pelastusliivit mukaan.

2 h         18 €
3 h         28 €
4 h         35 €
päivä      50 €
lisävrk    + 20 €


Vauhdikasta kurvailua ihanassa puistoympäristössä! Polkuautoja löytyy eri-ikäisille.

30 min         5 €
1 h               8 €

 


Tekeekö mielesi soutelemaan? Rento soutuhetki tai ehkäpä ihan kunnon -retki onnistuu meillä! Vuokraajalle annetaan pelastusliivit.

1 h         10 €
2 h         15 €
päivä      30 €


Tiukkoja pingis- ja sählypelejä varten voit vuokrata meiltä sekä pingis- että sählymailat. Puistosta löytyy pingispöytä sekä sählykaukalo.

1 h         5 €

 


Monesti toivotut ja kauan odotetut SUP-laudat ovat vihdoin meiltä vuokrattavissa!
Yksittäiset vuokraukset paikan päällä. Ryhmävaraukset suosittelemme tekemään etukäteen.

1 h         19 €
2 h         29 €

3 h         35 €
4 h          40 €
päivä      50 €


Kesäkaudella opastetut tutustumismatkat mallipuutarhoihin. Sisältöä voidaan muokata ryhmän toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Hinta: 70 € / ryhmä (sis. alv.)
Ryhmäkoko: max. 25 hlöä
Kesto: noin 1 tunti
Varaukset: mikkelipuisto@mikkelipuisto.fi

Vuokrausehdot

Vuokrauksesta tehdään paikan päällä aina vuokraussopimus. Vuokraaja on vastuussa vuokraamastaan kalustosta kaikissa tilanteissa, vuokraushetkestä kaluston palauttamiseen saakka. Vuokraaja on velvollinen ilmoittamaan sattuneista omaisuusvaurioista vuokraajalle välittömästi. Allekirjoittamalla sopimuksen vuokralainen sitoutuu korvaamaan vahinkotapauksessa aiheutuneet vauriot enintään 500 € asti. Sup-laudan korjattavissa olevan puhkeamistapauksen korvaussumma on 80 €. Kajakkien, soutuveneen ja sup-laudan vuokrauksessa vuokraajan tulee olla uimataitoinen, alaikäiset vain huoltajan seurassa. Vuokra ei sisällä vakuutusta. Vuokranantaja ei ole vastuussa vuokralaitteiden käytöstä aiheutuneista henkilö- tai omaisuus-vahingoista eikä toisen osapuolen omaisuus ja henkilövahingoista.