• Haussa yhteistyö-kumppani tai kokouspaikka?

Tule kumppaniksi Mikkelipuistoon!


Mikkelipuiston sydän ja juuret ovat toimintaa hallinnoivan Mikkelipuistoyhdistys ry:n jäsenet, eli eri alojen yritykset ja yhteisöt. Tarjoamme jäsenille massasta erottuvaa näkyvyyttä vuosittain yli 100 000 kävijän puistossa sekä näyttely- ja myyntitilaa suositussa Puutarharavintola Greenerissä.  Kumppaniksi voi tulla monella tavalla; perustamalla puistoon oman mallipuutarhan, tuomalla tuotteita tai toimintaa näkyväksi esimerkiksi Puutarharavintola Greenerissä tai liittymällä kannatus- tai yhteisöjäseneksi jäsenverkostoon. Mikkelipyistoyhdistys ry:n jäsenyrityksenä saatte Puutarharavintola Greenerin tilat maksutta käyttöönne esim. kokouksiin tai koulutuspäiviin. Mikkelipuiston monipuolinen ympäristö ja tapa tehdä kaikki pienellä twistillä mahdollistavat hulluimpienkin yhteistyöehdotusten toteuttamisen!

Mikkelipuiston Puutarharavintola Greenerissä järjestät virkistävän kokouksen tai pidemmänkin koulutuspäivän helposti. Ympäröivä puisto tarjoaa inspiroivan ympäristön ja mahdollisuuden rauhoittavalle tauolle pitkän päivän aikana. Mikkelipuistoyhdistys ry:n jäsenet saavat Greenerin tilat käyttöönsä maksutta.

Mikkelipuistossa vietätte työporukan virkistävän päivän hyvän ruoan ja hauskojen aktiviteettien parissa. Puutarharavintola Greeneristä saatte vatsat täyteen kotimaisista raaka-aineista valmistettuja herkkuja ja puiston aktiviteetit saavat koko porukan viihtymään.

Ota yhteyttä!

Alle 2 kilometriä Mikkelin keskustasta!

Mikkelipuisto sijaitsee keskeisellä sijainnilla Mikkelin Pursialassa, tunnelmallisen Pursialanlahden rannalla. Mikkelin keskustasta matkaa kertyy alle 2 kilometriä ja 5-tieltä vieläkin vähemmän. Suositusta matkailukohde Kenkäverosta meille voi vilkuttaa! Meillä voit parkkeerata ilmaiseksi auton ja pyörän, sähköauton voit laittaa vierailusi ajaksi latautumaan. Sähköautojen latauspisteitä löytyy 2 kpl.